nationale verteldagen.nl

Windows versus Apple

In de zoektocht naar een perfect gebruiker systeem voor de computer kom je natuurlijk uit bij de 2 grootste fabrikanten van besturingssystemen, Windows en Apple. Windows is natuurlijk het product van Microsoft, het bedrijf van Bill Gates. De meeste mensen kennen de bekende geluidjes en icoontjes van Windows wel. Vroeger hadden de meeste mensen, ook de mensen die voor het eerst een computer kregen, wel dit systeem. Tegenwoordig zijn de producten van Apple minstens zo populair. Het systeem werkt erg anders en veel gebruikers van Windows of Apple geven ook aan dat ze absoluut niet kunnen switchen. Mijn voorkeur heeft absoluut het gebruik van een Windows systeem. Daarom geef ik in deze blog direct de voorkeur, schaf Windows 10 aan!

Windows 10 licentie kopen

Een Windows 10 key kan je natuurlijk niet zomaar verkrijgen. Ik vertel je graag het verhaal over mijn computer. Ongeveer rond de eeuwwisseling kocht ik mijn eerste computer. Toen zat er natuurlijk nog geen Windows licentie op. Tegenwoordig zijn we al een heel aantal versies verder, maar in die tijd was ik maar al te blij met mijn computer. Ik speelde veel standaard spellen en internet bestond nog niet. Vorig jaar heb ik weer een nieuwe computer gekocht, ik weet inmiddels niet meer hoeveel voorgangers er zijn geweest, maar ik heb ook Windows 10 home erbij gekocht. Deze licentie kan je gewoon online kopen, heel gemakkelijk dus. Onlinekeys.nl is zo’n website waar dit eenvoudig kan. 

Windows is eigenlijk alleen maar verbonden met de computer

Een mooi woordgrapje, maar de verbinding tussen Windows en de computer is natuurlijk altijd al geweest. Als we aan een computer denken, dan denk je al snel aan een Windows systeem. Terwijl ik deze blog type ben ik ook actief op dit systeem, net als miljoenen andere mensen op de wereld. Dat is ook de reden dat Microsoft zo erg is gegroeid en dat ze de concurrentie aan kunnen gaan met een toonaangevend merk als Apple. Laten er geen misverstanden bestaan, iedereen mag zijn of haar voorkeur hebben, maar mijn voorkeur mag duidelijk zijn. Ik ben een absolute liefhebber van het Windows systeem. Het is prima in gebruik en je kan snel internetten. Heb jij de keuze al gemaakt voor een systeem? Misschien is een Windows 10 licentie wel wat voor jou!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén