nationale verteldagen.nl

Telefoongebruikers en het juiste abonnement

Telefoonabonnementen, we hebben ze tegenwoordig allemaal. Toch blijft het lastig om iets te kiezen dat goed bij je past. Iedereen gebruikt zijn of haar telefoon op een andere manier en voor andere dingen. Om het kiezen van het juiste abonnement gemakkelijker te maken, vertel ik je vandaag alles over verschillende telefoon gebruikers en wat er bij hen past. Als we dat eenmaal weten verkleinen we de kans dat mensen het verkeerde abonnement afsluiten.

De mensen die veel thuis zijn

Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden hebben we alle type telefoongebruikers even een naam gegeven. ‘de mensen die veel thuis zijn’ is daar een van. Wat kenmerkend is aan deze groep is dat de wi-fi altijd aan staat. Dat betekent dat een hollandsnieuwe abonnement met behoorlijk wat MB’s voor deze groep overbodig is. Ze zullen het alleen op uitzonderlijke gelegenheden nodig hebben. Een abonnement met het minimale aantal MB’s is hier beter op zijn plaats. Voor het bellen van deze groep moet eerst een vraag gesteld worden. Die vraag luidt: ‘is er een vaste lijn in huis?’ Mocht dit het geval zijn dan is het minimale aan belminuten voldoende. Is er echter geen vaste lijn dan is een abonnement met 2500 minuten of meer een must.

De hedendaagse student

Als er iets bekend is over de jongeren van tegenwoordig dan is het wel hun online aanwezigheid. Veel jongeren zijn vaak (lees: de hele dag) te vinden op sociale media. Daarvoor is een hoop internet nodig dus een abonnement met zoveel mogelijk of zelf ongelimiteerd internet is dan de beste uitkomst. Wat bellen betreft  zou je denken dat het niet veel meer gebeurt. Toch zijn jongeren veel bezig met telefoneren. Het varieert wel heel erg, want de een belt alleen even kort om iets af te spreken terwijl de ander urenlange gezelligheidsgesprekken voert. Voor het stereotype student is een abonnement zonder limieten vaak het best. Voor de iets minder telefoonverslaafde student kan een hollandsnieuwe abonnement met zoveel mogelijk data ook een oplossing zijn.

Zit je ertussenin?

Niet iedereen valt onder een van de twee type telefoongebruikers. En de groep die ertussen zit is best groot. Denk aan iedereen die geen student meer is, maar werkt. Je bent dan niet veel thuis, maar je hebt ook niet de hele dag tijd voor sociale media. Een abonnement met 2000 tot 5000 MB en minuten moet dan voldoen. Zo kun je zowel bellen als internet redelijk vrij gebruiken. Weet jij al welk abonnement het best bij je past?

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén