nationale verteldagen.nl

Op zoek naar een vakantie vol avontuur?

Wie droomt er nou niet van een leven vol avontuur? Kajakken op een wilde rivier, parachutespringen van een klif, en wilde dieren zien. Niet iedereen houdt dit natuurlijk een leven lang vol, maar hé, daarvoor bestaan vakanties! Als je even behoefte hebt om iets anders te ervaren dan dat je thuis gewend bent, moet je zeker naar Australië reizen. Dit heerlijke land heeft vriendelijke bewoners, échte wilde dieren en prachtige natuur. Als je er nog nooit bent geweest, raden we je zeker aan je vakantie naar Australië te boeken en lekker van een biertje op Bondi te genieten.

Australië voelt als de andere kant van de wereld. En ergens klopt dat eigenlijk wel! Een bekend feitje of fabeltje over Australië is dat de wc's er 'de verkeerde kant' op spoelen. Dus in de tegenovergestelde kant van wat wij gewend zijn! Er is maar een manier om erachter te komen of dit daadwerkelijk zo is natuurlijk.
Australië staat bekend om zijn weidse prachtige natuur, zijn felle zon en zijn wilde dieren. Maar het is zo veel meer dan dat. Omdat Australië een geografisch geïsoleerd land is, komen er alleen daar bepaalde bloemsoorten en diersoorten voor. Denk aan bijzondere bloemsoorten zoals orchideeën, eucalyptus en acacia, maar ook dieren zoals de wombat en de Tasmaanse duivel. Daarbij is het weer ook altijd erg prettig in Australië, zo zijn December, Januari en Februari de zomermaanden waarbij het erg wam kan worden, en in September en November is het lente. Spendeer je Nederlandse winter dus lekker in een warmer land!

Mocht Australië je toch te ver zijn of niet aanspreken, dan raden wij je een Zuid-Afrika vakantie aan.
Altijd al een leeuw willen zien, of een olifant? Dit zijn dieren die je normaal gesproken alleen in de dierentuin meemaakt, maar hier in Zuid-Afrika lopen ze nog los rond in het wild. Zuid-Afrika heeft behalve wilde dieren en een tropisch klimaat, ook een rijke cultuur. De mensen zijn vriendelijk, behulpzaam, en relaxed. Dus als je even weg wilt uit je stressvolle baan of omgeving, is deze reis zeker iets voor jou.
Kijk op de site of de reis bij je past en boek accomodaties of een ander soort vervoer erbij. De reis is zo gemaakt om jou de meest comfortabele vakantie te geven die je wenst, dus veel is zelf samen te stellen.

Smeer je maar vast in, vakantie here we come!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén