nationale verteldagen.nl

Mollen klemmen tegen die vervelende mollen

Als je een mol in de tuin hebt, dan heb je een probleem. Als je je tuin graag een beetje netjes houdt, ten minste. Je wilt immers niet overal molshopen vinden, en erachter komen dat van alles kapot is. Dus dan is het misschien wat om wat mollen klemmen neer te zetten in de tuin. Je wilt immers zo snel mogelijk van die mol of mollen af zijn, dus dan moet je daar ook wat voor doen. Bij de molshopen een klem, even geduld, en het zal vast resultaat opleveren.

Een nette tuin

Sommige mensen werken hard aan hun tuin, en die willen dan niet dat het kapot gemaakt wordt door een aantal mollen. Als je bijvoorbeeld allemaal mooie bloemen hebt, een nette grasvlakte, of wat jij dan ook in je tuin hebt. Het is in ieder geval zonde als het kapot gaat. Met wat mollen klemmen hoeft het niet heel lastig te zijn om van die mollen af te komen en te zorgen dat jouw tuin er gewoon netjes uit blijft zien, want je wil niet dat al je harde werk allemaal voor niets is geweest.
Mollen klemmen

Met mollen klemmen is het zo opgelost

Laat die stress buiten de deur en hou je tuin ook netjes, met een paar mollen klemmen is het zo weer gedaan en zijn de mollen jouw tuin weer uit. Dan blijft jouw tuin er netjes uit zien en hoef je maar een klein beetje te fixen naar wat er al opgegraven is in de tuin, want tja, je moet er toch op een of andere manier achter komen dat hij er zit. Maar met een klein beetje aandacht naar de tuin is dat makkelijk nog op te lossen, maar wacht er dan ook niet te lang mee om die mollen klemmen neer te zetten, want hoe sneller je dat doet, hoe sneller je dus ook weer van de mollen af bent.

En dan weer een nette tuin

Ja dan moet je misschien nog het een en ander fixen, maar dan is het zo goed als opgelost en weer netjes. Het vergt nog een klein beetje werk om de molshopen weer te verbergen, maar er komen er in ieder geval geen nieuwe meer bij, want daar heb jij voor gezorgd. Dus wacht niet totdat je hele tuin overhoop ligt en regel het zo snel mogelijk, want hoe sneller je erbij bent, hoe sneller het ook weer opgelost is.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén