nationale verteldagen.nl

Magneetborden, leuker dan je denkt

Herken je ze nog? Die groene borden die vroeger in het klaslokaal hingen waar de juf op schreef maar waar je ook je tekeningen aan op kon hangen? Dit zijn magneetboren. Het zijn eigenlijk hele multifunctionele borden en kunnen ook thuis of op het werk goed van pas komen. En tegenwoordig hebben ze veel meer soorten borden dan alleen maar die grote, groene saaie boren. In dit blog vertellen we je graag worden borden met magneten leuker zijn dan je denkt.

Magneetborden zijn multifunctioneel

Hadden we al gezegd dat deze borden multifunctioneel zijn? Ja? We zeggen het gewoon nog een keer, deze borden zijn ontzettend multifuntioneel. Je kant er namelijk iets aan ophangen met magneten maar je kunt er ook dingen op schrijven. En dit kan natuurlijk alles zijn! Of je de borden nu thuis hebt hangen of op het werk, overal wil je soms wel eens een berichtje of memo achterlaten voor iemand anders. Een boodschappenlijstje, een to-do list, een leuk berichtje of een andere note. Op een magneetbord is alles mogelijk.

Je haalt het er weer makkelijk vanaf

En dat het allergrootste voordeel van een magneetbord… Alles is zo weer verwijderd. Omdat papieren met magneten zijn bevestigd haal je het er zo weer vanaf. Omdat je berichten er met een speciale pen op zijn geschreven, haal je het er zo weer vanaf. Alles wat op magneetbord staat haal je er zo weer vanaf en vervang je door iets anders.

Ideaal voor kinderen

Doordat je alles zo makkelijk kunt verwijderen en kunt vervangen zijn deze borden ideaal voor kinderen. Vooral de ouders van kinderen die tekenen heel leuk vinden zijn erg blij met dit product. Nooit meer schilderwerken op je muur die er niet meer van afgaan of schilderwerken op de kinderen zelf.. Alles is gemakkelijk verwijderd als men dat wil en hoort gewoon helemaal thuis in het huishouden anno 2019.

Waar koop je dit soort borden?

Magneetborden zijn vooral online gemakkelijk verkrijgbaar. Google het zoekwoord en je krijgt tal van mogelijkheden waar je het kunt aanschaffen. Vaak ook nog goedkoper dan in een winkel. Ook worden de borden meestal gratis verzonden, wat heel fijn is omdat de maten soms nogal aan de grote kant kunnen zijn (mocht je bijvoorbeeld fanatieke Picasso’s thuis hebben wonen).

Maar nu de grote vraag… Ben jij al om? Zie jij zo’n bord al in je huis op of je werk hangen? Give it a try en we horen graag wat je ervan vindt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén