nationale verteldagen.nl

Weer een barst in het scherm

Op zoek naar iPhone scherm reparatie? Heb je hem weer voor de zoveelste keer laten vallen? En die schermen, die barsten ook constant. Je kunt er maar niet op rekenen, en dat voor die prijs nog wel. Vervelend is het zeker, misschien eventjes laten repareren en daarna wat van deze tips gebruiken om te zorgen dat het niet nog een keer gebeurt. In ieder geval niet nog een keer dit jaar. Dat moet toch ook wel lukken, toch?

Gebruik altijd een hoesje

Het maakt niet uit hoe oud of nieuw jouw smartphone is, als je geen hoesje gebruikt dan is het gegarandeerd dat hij binnenkort stuk gaat. En als het niet het scherm is dan is het wel het hele frame eromheen. Je kunt smartphones gewoon niet vertrouwen zonder hoesje. Daarom zijn er dus ook zo veel verschillende soorten van. Je hoeft niet gelijk een duur hoesje met snufjes te kopen waarbij het scherm allemaal leuke dingetjes doet als je hem dicht of openklapt. Gewoon een beschermend hoesje dat als je hem laat vallen, je niet gelijk weer gelijk nieuwe schade bij hebt. Het hoeft niet veel te kosten om efficiënt te zijn.
iPhone scherm reparatie

Nooit ermee gooien

Klinkt heel logisch, maar misschien zal het je nog verbazen hoeveel mensen hun smartphone op de bank of op het bed gooien omdat het toch zacht is. Dat is allemaal leuk en aardig, totdat hij er weer vanaf stuitert en zo op de grond terecht komt. Bye bye smartphone, dan kun je alsnog weer reparatie gaan betalen. Het zijn vaak de kleine ongelukjes die ervoor zorgen dat jij je portemonnee weer tevoorschijn kunt halen. Meestal is er niets aan de hand als hij van driehoog valt, maar zodra hij even uit je handen glipt kun je gedag zeggen tegen het scherm.

Wees gewoon zuinig

We zijn altijd hartstikke zuinig met onze televisie, onze laptops, en andere elektronische apparaten die we niet eens half zoveel gebruiken als onze smartphone. Maar zodra je iemand een smartphone geeft gaan ze er mee om alsof hij onverwoestbaar is. Een beetje zuinigheid kost niets. Vooral als je jezelf eraan herinnert hoeveel die smartphone jou gekost heeft. Met de prijzen van vandaag de dag, zelfs op de minder bekende merken, zal het sowieso wel boven de honderd zitten. Dus wees een beetje zuinig met je dure bezit. Even het scherm laten fixen, en dan nooit meer zo’n fout maakt. En als het wel weer gebeurt, tja, dan weet je dan ook waar je terecht kunt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén