nationale verteldagen.nl

Nooit meer onzeker met een korset

Onzeker over je lichaam door al die fitgirls op social media? Je bent niet de enige! We worden steeds meer en vaker doodgegooid met foto’s van afgetrainde influencers op Instagram en Facebook. Ondanks dat veel van deze foto’s vaak zijn bewerkt of in het juiste licht zijn gemaakt geven deze foto’s ons een ontevreden gevoel over ons lichaam? Het resultaat? Menig vrouw en meisje gaan fanatiek sporten en zetten zichzelf op een streng dieet. Wat mij betreft onnodig. Iedere vrouw is mooi zoals ze is. Natuurlijk sporen wij je aan om de beste versie van jezelf te worden maar dat hoeft niet perse sporten te zijn. Wil jij je sexy en zelfverzekerd voelen? Dan kan met een korset.

Wat is een korset?

Bij het lezen van korset denk je in eerste instantie misschien aan damesondergoed wat met een koord flink wordt aangesnoerd. Dit zijn inderdaad ook korsetten maar dit zijn de korsetten van vroeger. Inmiddels is een korset een veel vrouwvriendelijker kledingstuk geworden wat voornamelijk wordt gebruikt om de vrouwelijke rondingen te accentueren, zoals de taille en/of boezem. De korstten worden tegenwoordig meestal gemaakt van elastiek of kant waardoor het fijn te dragen is.

Voor iedere gelegenheid

Korsetten kunnen worden gedragen voor verschillende gelegenheden. De meeste bekende gelegenheid is toch wel om het figuur te corrigeren. Het korset is vaak gemaakt van elastiek wat redelijk stevig om het lichaam heen zit. Door het sterke en stevige materiaal wordt er een mooi figuur gevormd wat optisch smaller lijkt. Dit kledingstuk zorgt er tevens voor dat de taille smaller wordt en kan de boezem liften. De kanten korsten worden voornamelijk gebruikt voor de slaapkamer. Ze zorgen voor hetzelfde effect als de corrigerende korsetten maar laten je daarnaast ook sexy en mooi voelen. Voor iedere vrouw die onzeker is over haar lichaam en rondingen is dit de perfecte oplossing.

Altijd een korset naar wens

Korsetten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren maar voornamelijk wit, beige en zwart komen veelvuldig voor. Deze kleuren zijn het minst opvallend onder kledingstukken waardoor het korset niet opvalt. De kanten korsetten, of ook wel bekend als body’s, worden ook steeds meer gedragen als fashion item en zijn daarom in ontelbaar veel kleuren te verkrijgen. Toch valt op dat zwart een van de lievelingskleuren blijft. De kleur zwart kleed af en steeds bekend om zijn elegante en klassieke uitstraling.

Wil jij je net als andere vrouwen zelfverzekerd en sexy voelen? Kijk dan snel welk korset het beste bij jou past.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén