nationale verteldagen.nl

Kantoor in Haarlem

Eigen bedrijf in Haarlem

Ben jij zo’n nijverige bij, gestart met je eigen bedrijfje in onze hoofdstad? Lukt het maar niet om een mooi plekje te vinden voor je kantoor of flexplek? Duur, duurder, duurst… In Amsterdam zijn de prijzen inmiddels sky high voor alles, wonen, werken, uitgaan, eten, etc. Het is dan ook een superleuke stad, dat mag duidelijk zijn. Maar het kent ook zijn problemen en beperkingen. Heb je er weleens aan gedacht een stukje in westelijke richting te kijken?

Daar ligt het minstens zo mooie, inmiddels ook wel prijzige, maar zeer aangenaam wonen en werken stad Haarlem. Denk eens aan kantoorruimte huren in Haarlem! Je fietst er na je werk zo naar zee. En dat kan Amsterdam niet bieden. De ruimte en het genot van zee zo dichtbij. De binnenstad van Haarlem is geweldig leuk, een soort van mini-Amsterdam. Grachten, oude pandjes, met stokrozen langs de muren, fijne winkeltjes en restaurantjes. En toch dichtbij Amsterdam, zeker met de trein, er is een station en daarmee een goede verbinding naar Amsterdam maar ook Leiden. Schiphol ligt ten westen van Amsterdam, dus ook dat blijft dichtbij.

Huren

Kortom waarom zou je blijven ploeteren in de hoofdstad als je ook naar Haarlem kan verhuizen met je bedrijfje. Kantoorruimte Haarlem huren betekent ook flexibiliteit. Je kunt zo groot of zo klein denken als je zelf wilt. En opzeggen als je ergens anders heen wil, of als de zaken tegenzitten. Vaak zijn er combi’s te maken met opslag. Zodat je alles in één kan realiseren. Haarlem is een stad om verliefd op te worden. Er zijn ook mooie musea voor je vrije tijd, denk aan Teylers bijvoorbeeld of het Frans Hals museum. Frans Hals was een Haarlemmer.

Je hebt er ook mooie hofjes en het chique Bloemendaal ligt heel dichtbij. Net als de bollenvelden die in het voorjaar fantastisch zijn om te bezoeken. Net als Amsterdam is het een echte fietsstad. Die fiets brengt je ook via een mooie route naar het strand en de duinen in. Kortom ook voor sporten in de buitenlucht zit je helemaal goed in Haarlem.

Uitwaaien op het strand

Heb je het megadruk en loopt de stress op, dan kun je heerlijk uitwaaien en je hoofd leeg maken op het strand. Kortom, Haarlem heeft alles voor een fijn leven op het gebied van werk en wonen. Zet je laptop maar neer op je gehuurde stekkie, maak contact met collega ondernemers en je wilt er nooit meer weg.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén