nationale verteldagen.nl

Je eigen webshop voor jouw bedrijf

Begin jij met je e-commerce bedrijf? Dan is een goede website van essentieel belang om je bedrijf tot een succes te maken. Met magento kan je dit doel bereiken. Het is één van de beste platforms die er is om een webshop te laten maken. Om je hier wat meer informatie over te verschaffen, zullen we hieronder kort stilstaan bij de belangrijkste punten op dit gebied. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste keuze zult gaan maken.

Waarom een Magento webshop laten maken?

Er zijn een aantal redenen als je besluit om te gaan kiezen voor een magento webshop laten maken. Dit zijn:

 1. Een Magento webshop leent zich goed voor uitbreiding bij groei van jouw webshop.

De slogan van Magento is "E-commerce platform for growth". Dit uit zich als volgt:

 • Je kan verschillende versies gebruiken waardoor het te gebruiken is voor zowel beginnende ondernemers als voor grotere webshops.
 • Magento in de basis al veel ecommerce functionaliteiten bevat waardoor je bij de start al goed bent ingericht. Voorbeelden zijn de multistore functionaliteit, global selling en de optimalisatie voor mobile shopping.
 • Er worden veel extensies ontwikkelt die iedereen kan gebruiken.

  2. Er worden veel marketing en promotiemogelijkheden geboden

Als je je webshop en bedrijf tot een hoger niveau wilt tillen, is marketing en promotie een vereiste. Via Magento is dit mogelijk door:

 • SEO: een Magento webshop is zoekmachine vriendelijk. Dit draagt bij aan het goed gevonden worden in de zoekmachines.
 • Kortingcodes: één van de functionaliteiten van een Magento webshop is het toepassen van kortingscodes voor acties en promoties.
 • Prijsregels: voor elke Magento webshop heb je de mogelijkheid om zelf prijsregels in te stellen. Dit biedt de mogelijkheid om leuke acties te bedenken zoals koop 3 producten en ontvang 10% korting.
 • Marketing & sales extensies: er zijn verschillende extensies beschikbaar om de marketing van je webshop nog verder te verbeteren. Zo is er bijvoorbeeld de One Step Checkout voor het verbeteren van de conversie in je bestelproces

  3. Koppelen van je Magento webshop aan andere software pakketten

De webshop is dé plek waar je als online retailer je producten verkoopt. Aan de achterkant zijn er verschillende processen die moeten plaatsvinden. Denk hierbij aan het versturen van de pakketten en het verwerken van de administratie. Een Magento webshop is te koppelen aan software die deze processen vereenvoudigen, waardoor je als webwinkelier meer tijd overhoudt om bezig te zijn met je klanten. Daarnaast is Magento geschikt voor zowel Magento B2B als magento b2c webshops.

 

Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met een specialist zodat je zeker weet dat je de juiste keuze zult gaan maken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén