nationale verteldagen.nl

Tweelingzussen Julie en Marie maken naam in de Nederlandse kledingindustrie

Zoek je een modemerk die zaken op een andere manier bekijkt? Een merk dat binnen zeer korte tijd extreem populair is geworden? En een merk dat enorm hip is, bij de tijd is en comfortabel zit? In dit artikel lees je over de Nederlandse tweelingzussen die de mode industrie met hun design veroveren. En dat drukt het nogal licht uit.

Reinders, het merk dat het net even wat anders doet

Het gaat om Julie en Marie Reinders, van het ultra bekende kledingmerk Reinders. Deze tweelingzusjes richtte het merk op in 2015. Het merk kijkt dus op een andere manier naar mode dan de meeste andere kledingmerken dat doen. Reinders werkt alleen met hoogstaande kwaliteit, luxe materialen en uitstekende pasvormen. Ook staan ze bekend om de vele gebreide stijlen. De collectie vult het gat tussen high-street en high-end merken. Dat is de kracht van Reinders. Het is geen goedkoop merk, maar betaalbaar. Je krijgt absoluut waar voor je geld bij de kledingmerk speciaal voor meiden.

Grote bekendheid onder modebewust Nederland

De populariteit van Reinders onder de Nederlandse meisjes en vrouwen is enorm. Iedere keer weten Julie en Marie met nieuwe designs te verrassen. De kleding raakt dan ook snel uitverkocht. Reinders is een merk met stijl en de kleding zit vooral heel comfortabel. Door de diverse stijlen in het assortiment, zoals in shirts, sweaters en broeken kan je deze kleding elk moment van het jaar dragen. Het maakt niet uit of het zomer, winter of lente is, Reinders kleding past bij ieder moment.

Het stijlvolle assortiment van Reinders

Het assortiment van Reinders is zoals eerder aangegeven erg divers en variërend. Het merk richt zich op meiden- en vrouwen kledingmarkt. In het assortiment vind je verschillende soorten t-shirts die de ideale basis vormen voor elke outfit. Als het wat kouder wordt dan kan je het best gaan voor de sweaters die je extra warm houden. Super comfortabel, warm en heeft een prachtig opvallende logo print met subtiele details. De shirts en sweaters zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Ga je voor rust, dan zijn zwart, crème en grijs uitstekende keuzes. Ben je toch wat speelser? Ga dan voor paars of blauwe tinten. Maar shirts en sweaters maken niet alleen onderdeel uit van het assortiment. Door het aanbieden van broeken en jeans kan je je van top tot teen kleding met Reinders. Het komt er uiteindelijk op neer dat je als vrouw bij Reinders altijd aan het juiste adres bent. 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén