nationale verteldagen.nl

Hebben jullie op kantoor wel de juiste bureaus?

Het is misschien niet het eerste waar je bij stil staat als je op een kantoor aan het werk gaat maar wist je dat een bureau tot een van de belangrijkste kantoormeubelen behoord? Je werkt er tenslotte elke werkdag aan en met een beetje mazzel is dat 7 uur per dag, 5 dagen per week. Daarom mag je best eens stil staan bij het kiezen van een juist bureau. In dit blog vertellen we je graag waar je op moet letten als jullie bijvoorbeeld nieuwe bureaus gaan aanschaffen.

Waarvoor dienen de bureaus?

Gewoon om aan te werken natuurlijk?! Ja, dat begrijpen we maar elk beroep is natuurlijk anders en heeft andere middelen nodig. Zo heeft een architect bijvoorbeeld een heel ander bureau nodig dan een advocaat. Een architect staat het liefste en wil alle ruimte gebruiken voor de tekeningen. Een advocaat heeft voornamelijk spullen om zijn bureau en wat minder ruimte nodig. Het doel van het bureau is in ieder geval ontzettend belangrijk en goed om te bedenken.

Wat is het beste materiaal?

Bureaus zijn er tegenwoordig in verschillende soorten, maten, materialen, vormen, etc. Je kan het zo gek nog niet bedenken of je vind wel een bureau in dit stijl. Natuurlijk heb je een one of a kind bureau natuurlijk helemaal niet nodig bij jouw op kantoor maar het is wel fijn als je bureau een beetje lang mee gaat en helemaal past bij de stijl van jullie kantoor. Zo staan houten bureaus bijvoorbeeld ontzettend goed op een advocatenkantoor en zul je een kunststof bureau eerder terug vinden op een algemeen kantoor.

Welk model past bij ons?

Nadat je de keuze hebt gemaakt voor een materiaalsoort is het natuurlijk tijd om echt een keuze te maken wat betreft het model. De meeste kantoren hebben rechthoekige bureaus. Fijn om mee te werken omdat het behoorlijk wat ruimte bied maar wel standaard. Ronde en vierkante bureaus zijn bijvoorbeeld tegenwoordig ook ontzettend populair en geven je kantoor net even een iets modernere uitstraling.

Welke maat?

Wordt er behoorlijk wat geschoven of gerouleerd bij jullie op het werk met dan is het fijn als de hoogte verstelbaar is. Jullie verschillen waarschijnlijk van lengte onderling en het is natuurlijk wel fijn als iedereen een bureau heeft die aan zijn of haar hoogte aangepast kan worden.

Wat vooral belangrijk is, is dat jij en je werkgevers je goed moeten voelen bij de nieuwe bureaus. Jullie moeten er tenslotte elke dag aan werken. Veel succes met de zoektocht!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén