nationale verteldagen.nl

Hoe ik mijn droomhuis werkelijkheid maakte

Al jarenlang verzamelde ik op Pinterest allemaal prachtige plaatjes van huizen. Mooie badkamers, grote keuken en luxe slaapkamers. Het was er echter nog nooit van gekomen om mijn huis er daadwerkelijk zo uit te laten zien. Dit was tot afgelopen jaar. In 2018 besloten mijn partner en ik namelijk een huis te bouwen. Dit was een enorm spannende stap, maar we hadden er ook heel veel zin in. We zijn aan de slag gegaan met allerlei ontwerpen en hebben uiteindelijk ons droomhuis weten te creëren. In deze blog lees je meer over hoe ons droomhuis geworden is.

De keuken

Iets wat al heel lang op mijn verlanglijstje stond, was een open keuken inclusief keukeneiland. Ik vind het altijd enorm leuk als de woonkamer en keuken met elkaar verbonden zijn. Dit creëert naar mijn idee een hele open en gastvrije sfeer. Ook wilde ik al jaren een keukeneiland. Ik vind dat keukeneilanden ook weer voor die open sfeer zorgen en bovendien staat het altijd enorm luxe. Mijn partner en ik kozen voor een keukeneiland met een klein barretje aan de zijkant. Zo kan visite hier lekker zitten en een drankje doen, terwijl wij aan het koken zijn. Dit is natuurlijk veel gezelliger dan dat de visite in een woonkamer moet zitten die afgesloten is van de keuken!

De badkamer

Naast de keuken was de badkamer een ruimte waar mijn partner en ik veel tijd en aandacht aan wilden besteden. Wij hebben allebei een drukke baan en wilden dus een badkamer waarin we echt lekker kunnen ontspannen. En dit is zeker gelukt. Zo kozen wij voor een grote en luxe regendouche en losstaand ligbad. Bovendien hebben wij gekozen voor twee wastafels, zodat we allebei onze eigen ruimte hebben. Deze ruimte is echt precies geworden zoals wij het in ons hoofd hadden.

De tuin

Mijn partner en ik hebben graag vrienden en familie over de vloer. Om die reden wilden wij de tuin een plek maken om lekker te relaxen met visite. Wij kozen daarom voor een grote loungeset en een aantal comfortabele stoelen. Ook hebben wij een extra grote tuintafel gekocht, zodat we met zoveel mogelijk mensen aan tafel kunnen eten. Wij wilden de tuin ook zo gezellig mogelijk maken door veel planten en bloemen neer te zetten. Wij huurden een tuinman in en die heeft enorm veel prachtige bloemen in onze tuin geplaatst. Dit is een heel leuk idee voor je tuin, omdat het veel kleur en gezelligheid geeft.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén