nationale verteldagen.nl

Nieuwe badkamer?

De badkamer is een belangrijke plek om kamer in huis. Jij, misschien wel je broer als je die hebt, je vader en je moeder zijn hier sowieso iedere dag te vinden. elke dag wanneer je wekker afgaat sta jij op om te douchen. Dit gebeurd natuurlijk in de badkamer. Heb je nou een bad of douche, het vind zich allemaal plaats in de badkamer. Behalve badderen zijn wij in de badkamer ook bezig met andere dingen. Je poets er je tanden, je wast je gezicht, kamt je haren of brengt hier misschien zelfs je make-up aan. Hoe je het ook went of keert, je besteed er dagelijks je tijd. En omdat je er dus dagelijks te vinden bent is het belangrijk om de badkamer goed in te richten. Met goed inrichten bedoel ik, alles in de badkamer plaatsen wat je nodig hebt.

Volledig nieuwe badkamer

Stel nou je koopt een nieuw huis en de badkamer staat nog helemaal leeg. Wat moet jij dan aanschaffen voordat jouw badkamer een ‘’ echte ‘’ badkamer word. Als allereerste moet je je gaan bedenken of je een bad of douche wilt. Terwijl je dit bedenkt moet je ook gaan nadenken over wat praktischer is. Een bad is lekker ontspannend en je kan er lekker in liggen, maar het duur wat langer om een bad te laten vullen en weer leeg te laten lopen. Een douche daarentegen kun je snel en gemakkelijk nemen. Het hoeft niet lang te duren, je hoeft niks op te laten vullen of leeg te laten lopen, alleen is het minder ontspannend dan een bad.

Belangrijke benodigdheden

Naast een bad of douch heb je ook tegels nodig, de tegels van je badkamer creëren ook gelijk sfeer. Als je bijvoorbeeld grijze betegeling kiest, kun je het best ook gaan voor een grijze wasbak. Dit maakt je badkamer in zijn geheel wat mooier. Soms is de badkamer zo ruim dat er ook een toilet in past. Kies een toilet uit die bij derest van het interieur past.

Een spiegel is verder ook erg belangrijk in een badkamer, aangezien deze het meeste gebruikt word voor uiterlijke verzorging. Het zou wat zijn als je jezelf niet kan zien in een ruimte waar je juist aan de slag wilt met je uiterlijk. Maar om je zo goed mogelijk klaar te maken heb je natuurlijk ook goed licht nodig. hiervoor kun je inbouwspots badkamer laten plaatsen. Deze nemen geen ruimte in beslag en geven super mooi licht af.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén