nationale verteldagen.nl

De lekkerste trui voor in de koudere dagen!

De lente mag dan wel net begonnen zijn, maar toch zijn er nog behoorlijk wat koude dagen rond deze tijd. Zo zijn er dagen dat je nog snel een regenbui meepikt, er plotseling een windhoos op je staat te wachten, of dat het ineens erg koud aanvoelt. Echt lekker weer is het dus nog niet. Langzamerhand kunnen we wel steeds iets soepeler zijn in onze kledingstijl. We hoeven geen hele dikke winterjassen meer aan, maar een trui is nog altijd lekker. Wat voor truien kies je en wat zijn de voordelen van bijvoorbeeld een coltrui?

Wanneer kiezen we nu voor een trui?

Een trui is nog altijd lekker om in de koudere dagen te dragen. Vooral in de winter en herfst is een trui niet te ontbreken in je outfit. In de lente zijn er nog veel herfstachtige dagen waarbij je een trui echt nodig zult hebben. Vaak is er nog een verschil in wat voor een trui je gaat dragen. Zo zijn er sweatshirts, sweaters, hoodies, maar ook coltruien. Vooral voor dames zijn coltruien interessant, hoewel het bij de heren ook steeds populairder wordt. Er is veel te combineren en goed in te spelen op het weer. Een dikke trui voor in de winter en een dunne stof voor de wat betere dagen.

Een ideale vervanger van een sjaal

We hebben het allemaal wel eens koud, maar soms zijn er wel echte koukleumen. Wanneer je altijd met een sjaaltje naar het werk gaat, omdat je het vaak koud hebt, is dit misschien een goede oplossing. De dames coltruien van mona-mode! De coltrui zit iets hoger en houdt de nek lekker warm, waardoor je door de koude wind niet meteen verkouden wordt. Ook zit de coltrui aardig strak met een goede pasvorm, waardoor je sjaal nooit meer in de weg zal zitten en je deze niet meer nodig hebt. Talloze voordelen in één kledingstuk dus!

Dames coltruien van mona-mode

Voor dames zijn coltruien zeer geschikt om te dragen. Mona-mode heeft een groot aanbod dames coltruien die voor elke vrouw geschikt zijn. Een coltrui is een basic trui waar eindeloos mee te variëren valt. Zo zijn er ook verschillende vormen van dames coltruien. Kies je voor een coltrui met een motief, een egale, of een simpel aansluitend model voor onder je trui, een coltrui staat altijd mooi. De coltruien van mona-mode zijn gemaakt van de meest comfortabele stoffen, het kriebelt niet en hebben ze een goede pasvorm.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén