nationale verteldagen.nl

Verzenddozen kopen? Vergeet het opvulmateriaal niet

Natuurlijk is het niet mogelijk om alles wat je iemand aan wilt bieden persoonlijk te overhandigen. Als bedrijf verstuur je vrijwel elke dag wel producten naar iemand anders. Rond de feestdagen is dat nog veel meer het geval, als je belangrijke relaties een leuk cadeau stuurt om je dankbaarheid uit te spreken. Verzenddozen kopen is dan erg verstandig. Deze dozen zijn er voor gemaakt om een product van A naar B te krijgen. Vergeet echter niet om eventueel opvulmateriaal te kopen.

Koop iets leuks voor trouwe klanten en belangrijke relaties

Wil je zo rond de feestdagen jouw erkentelijkheid uitspreken aan trouwe klanten en andere belangrijke relaties? Koop dan iets leuks en ga verzenddozen kopen. Je doet iemand altijd een groot plezier als je zomaar spontaan iets geeft. Het geeft iets van dankbaarheid aan en het kan voor de ontvanger zomaar reden zijn om de samenwerking te prolongeren. Over een win-win situatie gesproken.

Wat doe je in de verzenddoos?

Met verzenddozen kopen alleen ben je er natuurlijk niet. Er zal ook iets in de doos moeten natuurlijk.  Ben je van plan om iets rond de feestdagen te versturen, houd er dan wel altijd rekening mee dat het allemaal ietsje langer duurt voor een pakketje daadwerkelijk verzonden is. Houd daar rekening mee en dan specifiek met wat je gaat versturen. Een fles wijn blijft altijd goed, voor een rollade gelden andere maatstaven. 

Er kunnen onderweg beschadigingen ontstaan

Waar je zeker ook rekening mee moet houden is dat een niet opgevulde doos voor problemen kan zorgen. Je geeft het te versturen product dan de ruimte om heen en weer te slingeren En dat kan onderweg voor beschadigingen zorgen Je kunt dit prima voorkomen door voor goed opvulmateriaal te kiezen. Met goed opvulmateriaal zet je het product als het ware klem in de verzenddoos. De kans op een beschadiging is dan aanzienlijk kleiner. 

Luchtkussentjes, schuimkussens en gewoon papier

Goed opvulmateriaal? Dan kun je denken aan kleine luchtkussentjes, schuimkussens en ook aan gewoon papier. De lege ruimte kun je met dit materiaal meer dan goed opvullen om zo beschadigingen onderweg op prima wijze te voorkomen. Natuurlijk wil je iemand verrassen met iets leuks. Met een beschadigd product sla je natuurlijk een modderfiguur. Voorkom dit en kies niet alleen voor de beste dozen, maar ook voor het beste opvulmateriaal. Dan de je de ontvanger pas echt een heel groot plezier.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén