nationale verteldagen.nl

Platenspeler aanschaffen want vinyl is weer hip!

Waarschijnlijk heb jij, net als ik, vroeger ontelbaar veel plaatjes gedraaid. Letterlijk grijsgedraaid zelfs. Op een ouderwetse platenspeler in een koffer of op een platenspeler bovenop een stereotoren. Daarna raakte, met de komst van de CD, vinyl hopeloos uit de mode. Je kon met goed fatsoen echt niet meer met een plaatje of een platenspeler aankomen. Maar dat is nu verleden tijd. Vinyl is helemaal hip en dus wordt het weer tijd om een platenspeler aan te schaffen. Zoals het tegenwoordig gaat, doe je dat natuurlijk gewoon online. Wel zo handig.

Een platenspeler is dus weer helemaal hip

Zeker wanneer je een platenspeler aanschaft in een retro-jasje. Op bovenstaande site vind je platenspelers in alle kleuren en vormen. Want uiterlijk is nu nou eenmaal belangrijker dan het vroeger was. Je kunt dus een pick-up uitkiezen die perfect in je interieur past. En vergeet ook niet dat je nog wat platen moet aanschaffen. Of heb je je oude collectie nog in dozen bij je ouders op zolder staan? Hoe dan ook, plaatjes draaien is weer helemaal van deze tijd. Je kunt zelfs van veel hedendaagse artiesten elpees aanschaffen, je zit echt niet (meer) vast aan de oude operaplaten van je ouders of opa en oma!
Platenspeler

Een platenspeler is helemaal van deze tijd

Zat je vroeger ook met je bandrecorder naast de platenspeler om je favoriete liedjes op een cassettebandje op te nemen? Iedere keer opnieuw omdat dan je moeder, dan je broertje er doorheen kletste? Tegenwoordig kun je via een handige USB-aansluiting je favoriete nummers opnemen op MP3. Dat is goed nieuws, want hoe goed de hedendaagse platenspelers ook zijn, ze blijven wat schokgevoelig. Dus de pick-up mee in de auto is nog steeds geen optie. Dankzij de MP3 opname kun je je muziek altijd en overal afspelen. Behalve thuis natuurlijk, daar gebruik je gewoon het origineel!

Een platenspeler is ook een leuk cadeau!

Wanneer je ouders nog steeds een stapel elpees in de kast in de huiskamer hebben staan, dan is het NU tijd om ze een goede platenspeler te geven. Door de verschillende mogelijkheden op de platenspelers kunnen ze dan alle platen nog een keer afspelen (en nog een keer en nog een keer). Want of ze nu veel singletjes hebben of complete cabaretvoorstellingen, door de verschillende snelheden waarmee platen kunnen worden afgespeeld, heb je altijd het authentieke geluid. Daar zullen ze vast heel blij mee zijn. En voor de prijs hoef je het echt niet te laten.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén