nationale verteldagen.nl

Nubikk heren schoenen: stoer én betaalbaar!

 Nubikk is een Nederlands sneakermerk dat zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot een ware must-have. De naam is afgeleid van nubuck, een leersoort dat in vele soorten schoenen wordt verwerkt. De Nubikk herenschoenen zijn van hoge kwaliteit, te koop voor een hele acceptabele prijs en passen ook nog eens overal bij. Hier nog een paar interessante feitjes over de Nubikk heren schoenen voor jou op een rijtje gezet.

De perfect passende Nubikk schoenen

Bij het zoeken naar kleding of schoenen is het soms tijdbesparend om dit via het internet te doen. Het nadeel is echter dat je nooit zeker weet hoe een schoen precies valt. De Nubikk heren schoenen vallen handig genoeg normaal uit. Dit voorkomt het irritante aanschaffen – passen – en terug sturen van de schoenen en zo kun je ze meteen aan. Een handige tip: let bij het aanschaffen van heren schoenen op het aantal centimeters (te vinden in het labeltje) en niet op de maat. Zo kun je het aantal centimeters vergelijken met schoenen die jou al goed passen en weet je sneller of de heren schoenen goed zullen vallen of niet.

Nubikk heren schoenen zijn super makkelijk schoon te houden

Niets is irritanter dan je nieuwe schoenen thuis moeten laten als je iets leuks gaat doen omdat je bang bent dat ze vuil worden. Schoonmaken wil niet altijd het gewenste effect geven en zo verlies je al snel een mooi paar schoenen. De Nubikk heren schoenen zijn echter gemakkelijk schoon te houden door de hoge kwaliteit van het leer. Spray ze voor het dragen in met vuil afstotende spray (en herhaal dit het liefst elke maand) en poets na het vies worden van de schoenen snel en makkelijk het vuil van de schoen af. Zitten er hardnekkige vlekken op? Gooi ze dan niet in de was maar smeer wat tandpasta op de vlek, laat dat even intrekken en poets dat vervolgens met een vochtige doek van de heren schoenen af. De kans is groot dat de Nubikk heren schoen er daarna weer als nieuw uit ziet!

Ze zijn nét wat netter dan andere schoenmerken

Door het minimalistische kleurgebruik, het stijlvolle design en de eenvoud van het ontwerp zijn de Nubikk heren schoenen net iets netter dan de alledaagse sneaker. Maar vergis je niet, dat ze net ogen betekent niet dat ze niet ook als stoere sneakers kunnen worden omschreven. De gaafste details staan op de Nubikk heren schoenen, zodat je zelf kan kiezen welk effect jouw schoen aan je outfit geeft.

Al met al komt het erop neer dat Nubikk heren schoenen ideaal zijn voor heren. Ze zitten comfortabel, zijn betaalbaar en bestaan uit vele designs. Voor ieder wat wils dus!

 

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén