nationale verteldagen.nl

Hoe moet je je nou aankleden met dit wisselvallige weer?

Je zal het wel doorhebben de laatste tijd: het weer heeft nog niet bepaald wat het nou echt zin in heeft. De ene dag hebben we stralende zon, tot wel een hittegolf aan toe, en de andere dag hebben we weer liters regen die uit de lucht komen zetten! Wat moeten we hier nou eigenlijk mee?

Op vakantie gaan is nog niet echt een optie. Corona maakt ons toch vrij onzeker over vliegen, en eenmaal daar kan het zo zijn dat het reisadvies weer van geel naar oranje wordt aangepast. Het devies is dus om thuis te blijven. Of in ieder geval in Nederland te blijven. We zitten dus nog wel even met dit weer.

Kleed je goed aan!

Maar als we dan in Nederland blijven, dan moeten we wel de juiste kleding dragen hiervoor. En hoe kunnen we nou inspelen op dit veranderende, en verraderlijke weer, waar je niet op kunt bouwen of vanuit kunt gaan? Juist, daar hebben wij een paar tips voor! Er zijn namelijk best wat methodes en manieren om hier goed op in te spelen, en deze delen we maar al te graag met je!

Polo heren kopen

Er is maar één kledingstuk wat perfect past bij een warme zomerse dag, en tegelijkertijd ook gedragen kan worden op kantoor, of wanneer het net een tandje koeler is buiten. En dat is de befaamde polo. Het poloshirt is gemaakt van een dikkere stof, die tegelijkertijd wel goed ademt. De meeste polo’s tenminste. Want naast katoenen polo’s heb je ze ook in linnen, en deze laatste zijn echt alleen bedoeld voor zomerse dagen.

Maar kies dus voor een paar mooie polo’s! Dan weet je zeker dat je de dagen goed doorkomt. Want ze staan goed, en ze dragen lekker, en ze kunnen inspelen op meerdere soorten weer.

Bodywarmer heren

Maar als het nou echt een stuk frisser wordt, dan kan je ervoor kiezen een soort jas te dragen. Een lente jas zou kunnen, maar bedekt meteen weer te veel. Een mooie optie die je armen lekker vrij en fris houdt, is de bodywarmer. Een klassiek kledingstuk wat weer terug is van weggeweest.

Bovendien kan je deze ook aandoen wanneer je ’s avonds nog even buiten zit, en het wordt wat koeler. Dan hoef je tenminste niet je hele shirt weer te ruilen voor een trui, maar los je dit op een snelle en comfortabele manier op.

Dus asjeblieft, onze tips voor dit gekke weer!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 nationale verteldagen.nl

Thema door Anders Norén