Nike Air Force Elite

Als u tevreden bent met wat u ziet, verwijdert u ze en droogt u ze droog op handdoeken en blokkeert (of egaliseert u ze). Was ze anders langer, totdat ze de gewenste dikte hadden. (Opmerking: de tas met ritssluiting of het opgespelde kussensloop voorkomt dat wolvezels uw wasmachine verstoppen. )Knip stroken gevilte truien ongeveer 1/2 inch breed en zo lang mogelijk. Voor swirl beads van ongeveer 1 inch in diameter heb je strips nodig van 4 5 inch lang. Voor grotere swirls met een diameter van ongeveer 2 inch heb je strips nodig die 11 13 inch lang zijn.

Om de swirl te vormen, wikkelt u het uiteinde van een strip over Nike Air Max 2015 Junior

Nike Air Force Elite

Nike Air Force Elite

Nike Air Force Elite

 manchet weglaten. Rol de stof eenvoudigweg tweemaal, zoals in de bovenstaande instructies, om de nieuwe 'coltrui' te maken. Als de coltrui een naad heeft, plaatst u deze langs een hoek of achterrand van de tissuedoos. Benodigdheden: U heeft wollen truien Nike Air Max 1 Print Gs

rechte pinnen, 20 gauge draad, een naald met een oog dat groot genoeg is om de draad, naaldtang en draadsnijders in te rijgen . Montage: Eerst moeten de sweaters worden vervilt: plaats ze in een tas met ritssluiting of kussensloop (afhankelijk van de grootte van de sweaters, je hebt misschien meer dan één kussensloop nodig) in een wasmachine met veel warm water, een of meer schone handdoeken en wat wasmiddel (de handdoeken helpen het vilten te versnellen). Hoe langer de truien in de was zitten, hoe compacter de wolvezels zullen worden en hoe stijver de truien zullen zijn. Controleer de truien na een paar minuten.

Nike Air Force Elite

Nike Air Force Elite

Nike Air Force Elite

Nike Air Force Elite

Nike Air Force Elite

Nike Air Force Elite

de rand van de tweede strip en windt u het op tot de swirl de gewenste grootte heeft. Snij de buitenstrip 3/8 inch langer dan de strip aan de onderkant. Gebruik een rechte pin om de swirl gesloten te houden. Herhaal, zoveel wervelingen maken als je Nike Air Force Elite wilt. Gebruik de naald, plaats een stuk draad en krimp het op de naald. Steek de naald en draad in de bovenkant van een swirl kraal en trek het door,.

in verschillende diktes en bijpassende kleuren nodig, een kussenbeschermer met ritssluiting (of gebruik een kussensloop en veiligheidsspelden), Nike Air Max 1 Ultra Moire Dames

Nike Air Force Elite

Nike Air Force Elite

Air Force 1 Medium Olive/Brown

Nike Air Max 2016 Black Blue
Louis Vuitton Zonnebril Vrouwen
Nike Huarache Wit Kids

Nike Air Force 1 Low Blue Suede

Huarache Blauw Roze

Nike Force Dames

Nike Huarache Green Lizard

Adidas Schoenen Winkel Antwerpen
Air Force 1 Seasonal

Nike Air Max 90 Leather White

Nike Air Max 2016 Dames Foot Locker
Nike Air Force 1 Baby Blue

Nike Air Max Thea Zwart Zalm
Nike Air Max 2015 Groen

Home / Nike Air Force Elite

 
Agenda
complete agenda
 
 
Fincrease Banen en Stages