Nike Air Force 1 Paars

van haar leven bloot te leggen via haar kunstexposities, was het niet een grote stap om haar huis af te staan ​​voor het filmen.

Nike Air Force 1 Paars

hoofdpersonage Nina (in de verhaallijn stond ze op het punt in te trekken bij beau Patrick Reid, gespeeld door Matthew Le Nevez), inspecteerde hij meer dan 40 Tijdens de jacht liep hij langs de onopvallende voorgevel van Strampp aan het Collingwood-einde van Smith Street, in een achterstraat, terwijl ze een kopje thee had met de deur open. Hij stak zijn hoofd naar binnen en wist meteen dat het de juiste pasvorm was. '' We wilden dat Nina in Fitzroy in de binnenstad zou wonen, '' Khoury zegt, '' we Huarache Kids Maat 36

Nike Air Force 1 Paars

Meestal, zegt ze, was de bemanning onopvallend. '' Ik ben een maker, ik maak dingen en laat andere mensen ze zien. Geen geheimen, 'zegt ze. '' Ze [de bemanning] weten alles, tot waar ik mijn ondergoed bewaar, want soms moeten ze ze verwijderen.

Nike Air Force 1 Paars

Toen de locatiemanager van de show, Nelson Khoury, op zoek ging naar een nieuw thuis voor Nike Air Force Crocodile

Nike Air Force 1 Paars

wilden dat ze op een speciaal uitziende plek woonde die de cameraman veel te bieden had om te fotograferen, waardoor de mensen thuis aan het kijken waren alsof ze daar willen wonen. 'Voor Strampp, die zegt dat ze gewend is om persoonlijke details Nike Air Max 90 Dark Storm Maat 41

. De zachtgekleurde schilder woont en werkt al decennia rond Fitzroy, waarbij ze haar magazijnschaal stuk voor stuk renoveert en decoreert naarmate geld en tijd het toelieten. Van de groene, verweerde voordeur tot het eclectische kunstwerk en haar gewaardeerde oude AGA-fornuis, het huis ziet er spectaculair uit, maar toch comfortabel en bewoond. Desalniettemin is er een gestileerde onberispelijkheid een Truman Show esque eigenaardigheid over de manier waarop mokken, zeep en parfum liegen over. Bij nadere beschouwing wordt het duidelijk dat dit hok ook de belangrijkste set is voor een televisie-uitzending in Melbourne die verdubbelt als Nike Air Force 1 Paars het schermverblijf van de 35-jarige verloskundige Nina Proudman (Asher Keddie) in Offspring.

'Op een dag voor het filmen zijn er oranje bolders rondom het huis en langs naburige stra.

Nike Air Force 1 Paars

Nike Air Force 1 Paars

Nike Air Force 1 Paars

Nike Air Force 1 Paars

Nike Air Force 1 Paars

Nike Air Force 1 Paars

Nike Air Force 1 Paars

Nike Air Force Laag

Nike Air Max 1 2016 Releases

Air Force Flyknit

Nike Air Max 2016 Rood Zwart
Nike Air Force 1 White Tumblr

Adidas Grijs
Adidas Roze Zwart
Nike Air Max 1 Mid Sneakerboot

Adidas Ultra Boost Triple White
Nike Air Max 95 Phantom Wolf Grey Light Bone

Nike Air Max 1 Albert Heijn

Nike Air Max 90 Zwart Blauw

Nike Air Max 2015 Dames Grijs

Adidas Tubular Runner
Air Force Blauw

Home / Nike Air Force 1 Paars

 
Agenda
complete agenda
 
 
Fincrease Banen en Stages